Bitz Communicatie - marketing- en communicatieactiviteiten

Over Bitz

Britt Sanders

Get to know me

Hey! Ik ben Britt Sanders, 24 jaar, woonachtig in Veldhoven en eigenaresse van Bitz Communicatie. In november 2016 ben ik officieel mijn bedrijf gestart, en daar ben ik nog steeds super trots op! 

Ik ontdekte dat veel bedrijven zich ervan bewust zijn dat ze mee moeten met de tijd. Een tijd waarin marketing en communicatie niet meer weg te denken zijn. Bedrijven zijn dus bereid hiervoor budget vrij te maken, maar willen liever niet meteen een fulltime/parttime werknemer aannemen. En op dat punt kom ik de hoek om! Dé externe marketingcommunicatie afdeling, al vanaf 2 uur in de week.

Ik ben gedreven, creatief, kritisch en loyaal. Met enthousiasme ga ik proactief voor mijn klanten aan de slag! Persoonlijk contact staat bij mij hoog in het vaandel. Ik vind het belangrijk een goede band op te bouwen met de klant. Afspraak is afspraak!

Diensten

Bitz Communicatie - marketing- en communicatieactiviteiten

strategie en concept

Strategie en concept

Je doelgroep aanzetten tot datgene wat jij van ze verlangt, het liefst voor de lange termijn, begint bij een plan. Daarom stellen we samen een duidelijke strategie en een creatief concept op, de basis van jouw marketing. Een strategie wordt ontwikkeld aan de hand van een onderzoek (markt- en doelgroepanalyse), doelstellingen, het advies van Bitz Communicatie en jouw bevindingen.

Om de beoogde doelgroep te activeren wordt er een advies uitgebracht over welke middelen en content er nodig zijn om dit te bereiken. Het ontwikkelen van het concept draait namelijk niet alleen om strategie, maar uit een juiste combinatie tussen strategie en creativiteit.

Bitz Communicatie - marketing- en communicatieactiviteiten

online marketing

Online marketing

Ook bekend als internet marketing, maar wat houdt het nu eigenlijk in? Het gaat hierbij om alle vormen van het in de markt zetten van een product of dienst met behulp van internet. Dit begint bij: wat voor bedrijf heb je, wie ben je, wat wil je uitstralen, wat is je doelgroep en welke doelen wil je behalen? Fundamentele vragen die de basis zijn van een goede online strategie.

Bitz Communicatie schiet te hulp bij de volgende activiteiten:

Bitz Communicatie - marketing- en communicatieactiviteiten

social media

Social media

Een onderdeel van online marketing, maar belangrijk genoeg om specifiek toe te lichten. Het wordt steeds lastiger om de aandacht van (potentiële) klanten te krijgen én vast te houden. Social media is ongekend populair, zowel bij particulieren als bij bedrijven. Het biedt bedrijven een enorm platform om met hun doelgroep in contact te komen. Maar dan moet je dit wel met een juiste social media strategie aanpakken!

Welke kanalen kies jij?
Facebook, Linkedin, Instagram, YouTube, Twitter, Pinterest, Snapchat, TikTok, Google+, Tumblr, Reddit, Vimeo, Vine, Byte… Zie jij door de bomen het bos niet meer? Begrijpelijk! Bitz Communicatie helpt je bij het inzetten van de juiste kanalen. Je wordt compleet ontzorgd wat betreft social media.

Wat je kan verwachten?
Het schrijven van teksten, ontwerpen van beeld en/of video, opzetten en monitoren van campagnes, plaatsen van berichten, Social (web)care, bewaken van de planning. Het totaalpakket.

Monitoring en Social (web)care
Naast dat het belangrijk is de kanalen up-to-date te houden, behouden we ook de interactie met de klant. Dat betekent dat er actief bijgehouden wordt wat voor reacties er binnenkomen op advertenties en posts. Social media kanalen worden ook steeds meer gebruikt als klantenservice. Het is dus ook van belang dat er snel wordt gereageerd op privéberichten.

Bitz Communicatie - marketing- en communicatieactiviteiten

content en creatie

Content en creatie

Met de toenemende concurrentie op alle online en offline kanalen is het des te belangrijker geworden om eruit te springen met creatieve en passende content voor je doelgroep.

Contentmarketing omvat alle soorten marketing waarbij ‘content’, ook wel: inhoud of informatie voor de consument, wordt gemaakt en verspreid. Deze content kan zowel tekstueel als (audio)visueel zijn. Bitz Communicatie verzorgt de volgende activiteiten:

Bitz Communicatie - marketing- en communicatieactiviteiten

meten en weten

Meten en weten

Niet alle resultaten zijn meetbaar, soms wel merkbaar. Bij de traditionele vormen van marketing is het meten van resultaten vaak lastig en kostbaar. Een van de grote voordelen van online marketing is dat sommige middelen het mogelijk maken de effecten te meten en te analyseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan statistieken op social media of Google Analytics. Inzichten hieruit kunnen gebruikt worden om direct aanpassingen te doen aan lopende Facebook-campagnes of een wijziging aan te brengen aan een bepaalde pagina op je website.  

Waar mogelijk maken we dus zeker gebruik van deze resultaten en gegevens

Benieuwd naar wat wij
voor elkaar kunnen betekenen?