Bitz Communicatie

Naar de andere kant van de wereld!

Ja, dat lees je goed. De ‘thuisbasis’ van Bitz Communicatie zal het komend half jaar aan de andere kant van de wereld zijn. Nee niet in Nederland, maar in Azië. Waar precies? Dat is nog vrij onbekend. Het enige wat zeker is, mijn eerste drie nachten verblijf ik in Bangkok, Thailand.

Het slechte nieuws is dat ik niet zomaar langs kan komen voor een bakkie thee, maar het goede nieuws is dat ik wél voor je kan blijven werken. Doen we gewoon een meeting via FaceTime! Halen we de koffie en thee later wel in 😉 Wanneer ik weer terug ben? Dat is nog niet duidelijk, maar naar verwachting over ongeveer 5 maanden.

De beste manier om mij te bereiken? Whatsapp +31 6 31 50 27 88 of mail info@bitz-communicatie.nl. Bellen gaat wat lastiger, dit kan alleen via Whatsapp vanwege buitenlandse simkaarten.

Ik ga mijn laatste spullen pakken en dan ben ik er weg van. Doei!!